Krabbnudlar med ingefära

Serverar: 2 portioner

460 kalorier per portion Kombinationen av krabbkött, färsk ingefära, knapriga böngroddar, stark chili och nudlar är både läckert och lockande.

Ingredienser

  • 150 g äggnudlar
  • 2 tsk olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 200 g späd spenat
  • 1 burk krabbkött, 120 g
  • 2 cm färsk ingefära
  • 3 msk ostronsås
  • ½ tsk torkad flagad chili
  • 100 g böngroddar
  • Instruktioner

    1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skiva vitlöken och strimla spenaten. Riv ingefäran på den grova sidan av rivjärnet.
    3. Värm en wok eller stor stekpanna med olja. Woka vitlöken i 1 minut tills den blir gyllengul och lägg i sedan spenat, krabba, ingefära, otrsonsås, chili och böngroddar.
    4. Woka ett par minuter och servera med de avrunna nudlarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben