Krabbpaj med Grevéost

Jättegod och mättande.

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 hg margarin
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 burk salladskrabba
  • 1 röd paprika
  • 250 g champinjoner
  • ½ gul lök
  • 2 dl grädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 msk margarin (till stekning)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3/4 tsk tabasco
  • Riven Grevéost
  • Instruktioner

    1. Hacka paprikan och löken och fräs detta tillsammans med svamp i en stekpanna. Blanda sedan ner mjölet, grädden, krabba, salt, svartpeppar och tabasco. Koka 5 minuter under omrörning.
    2. Klä en pajform med deg och häll i fyllningen. Strö riven Grevéost över och grädda i 20 minuter på 225 grader Ät och njut!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    maggan123 9 januari 2011

    Den här pajen är supergod, har gjort den flera gånger, nu kommer en komentar bättre sent än aldrig. kan rekomenderas.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben