Kräftgratinerad fisk
Serverar:
4 portioner
Enkel, snabb och god fiskrätt.
Ingredienser
500 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
100 g kräftstjärtar, kokta och skalade
1 msk krondill, hackad
2,5 dl kelda tomat- och paprikasås
1 dl ost, riven och lagrad
Tillbehör
kokt potatis eller ris
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna.
Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
Häll över såsen och strö över osten. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Garnera eventuellt med dill.
Liknande recept
Kräftgratinerad fisk
4
20 min
4
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!