Kräftgratinerad fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fisk i tomatsås med en härlig smak av kräftor och krondill

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé, t ex hoki eller annan vit fisk
  • 1 tsk salt
  • 100 g kräftstjärtar, kokta och skalade
  • 1 msk krondill, hackad
  • 2,5 dl kelda tomat- och paprikasås
  • 1 dl ost, riven och lagrad
  • Tillbehör
  • Kokt potatis eller ris
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Salta fiskfiléerna och vik dem dubbla om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Strö över kräftstjärtar och hackad krondill.
    2. Häll över såsen och strö över osten. Stek fisken i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera eventuellt med dill.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben