Kräftlag

Serverar: 1 portioner

Jättebra. Perfekt om man vill koka om färdiga kräfter.

Ingredienser

  • 2 liter vatten
  • ¾ dl grovt salt
  • 2 sockerbitar
  • ½ pilsner
  • fina dill kronor
  • Instruktioner

    Kokas 10 minuter. Ta bort dillkronorna låt lagen kallna. Lägg i kräftorna och ställ i kylskåpet i ett dygn. Täck med nya dillkronor. Efter det att lagen hälls bort man.

    Liknande recept

    4
    50 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kräftdax!
    Äntligen är det dags för kräftor! Även om man nu för tiden kan köpa kr...

    Kräftans vänkrets
    August Strindberg var en av oss, dvs. kräftälskare. När han i ”Trefa...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben