Kräftsallad med sirapsdressing

Serverar: 6-8 portioner

Gott på påskbuffén

Ingredienser

  • 500 g rensade kräftstjärtar
  • 1–1 1/2 l blandad sallad
  • 3 dl sockerärtor
  • 10 rädisor
  • Dressing
  • 1/2 dl Dansukker Ljus Sirap
  • 3 msk nypressad citronsaft
  • 2 tsk Dijonsenap
  • 1–2 krm svartpeppar
  • 1/2 dl finhackad dill
  • Instruktioner

    1. 1. Blanda sirap, citronsaft, dijonsenap, svartpeppar och dill till dressingen.
    2. 2. Koka sockerärtorna. Skölj salladen. Skär rädisorna i skivor.
    3. 3. Blanda kräftstjärtar, sallad, sockerärtor och rädisor till salladen. Serveras med dressingen och ett gott bröd!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    aastrid 15 mars 2008

    Hej Queenie! Jag tänker testa ditt recept till min påskbuffe men använda flytande honung i st. för socker. Vad tror du om det? MVH Birgitta

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben