Kräftsallad med Västerbottensost

Serverar: 2-4 portioner

Lyxig förrätt

Ingredienser

  • 200 g kräftstjärtar
  • 100 g hyvlad Västerbottensost
  • 2 msk citronolivolja
  • 1 msk citronvodka
  • Finrivet skal från 1/2 citron
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 kokta ägg
  • 2 kokta mandelpotatisar
  • 1 kruka romansallad
  • 2 msk grovhackad dill
  • 2 msk skuren gräslök
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Lägg kräftorna i cintronolivoljan, vodkan och citronskalet. Rör försiktigt runt och låt marinera i ca 30 minuter. Klyfta potatis och ägg. Strimla salladen grovt och behåll några vackra blad till garnering. Blanda alla råvaror varsamt och smaka av med peppar och salt. Lägg upp i en vacker glasskål och garnera med romansallad, hyvlad Västerbottensost och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben