Krämig gryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Smakrik dijonsenap tillsammans med crème fraiche gör köttgrytan god och krämig.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé (ca 500 g )
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 dl sky från panna
  • 2 dl cremé fraiche
  • 2 msk kinesisk soja
  • 2 msk dijonsenap
  • 4 inlagda soltorkade tomater
  • Instruktioner

    1. Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta, peppra. Lägg över i en traktörpanna. Skölj ur pannan med vatten häll det över köttet. Koka upp och tillsätt créme fraiche,soja och senap. Låt sjuda några minuter. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan.
    2. Servera ris och sallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Zinfandel
    Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Tänk lättare!
    För de allra flesta av oss har jul- och nyårhelgen blivit alltför kalo...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben