Krämig kyckling

Serverar: 4 portioner

Den var god! Egentligen skall det vara 2 dl créme fraiche mexican chili, men hittade den inte.

Ingredienser

  • 4 tärnade kycklingfiléer
  • 1 tärnad röd paprika
  • 1 skivad purjolök
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 ask philadelphia
  • 2 dl créme fraiche paprika & chil
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Stek kycklingen i en stekpanna, låt paprika och purjo fräsa med i slutet. Blanda ner philadelphia och fraiche. Smaksätt med sambal, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    chko0400 18 januari 2009

    tror det är ica som har creme fraishe med chilismak, deras eget märke.

    tina85 22 februari 2009

    Mums, riktigt gott! Jag bjöd på detta igår när jag och en vän hade schlagerkväll. Blev väldigt uppskattat av både henne och mig! Jag hade även i champinjoner och körsbärstomater i kycklinggrytan. Detta kommer jag absolut att laga flera gånger!

    Relaterade Artiklar

    Zinfandel
    Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben