Krispig kyckling och bakad potatis

Serverar: 4 portioner

Mmmmmums

Ingredienser

  • 1 påse Santa Maria Red Fusion Tortilla Chips Sour Cream BBQ
  • 0,5 kg kycklingfilé(er)
  • 0,5 dl matolja
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 4 st potatis(ar) , bakade
  • 1 flaska Santa Maria X-tra hot Habanero Tequila Salsa
  • sallad
  • Chipotle creme
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 tsk Santa Maria Red Fusion Chipotle Paste
  • 0,5 tsk salt
  • 1 knippe färsk gräslök , hackad
  • Instruktioner

    1. 1. Krossa chipsen i en matberedare eller mortel. Skär kycklingfilén i mindre bitar. Panera kycklingfilén med tortillachipsen och stek i matfett. Krydda med salt och peppar.
    2. 2. Vispa crème fraiche, chipotle paste och salt med elvisp i ca 2 minuter till en tjock konsistens. Blanda i gräslök.
    3. 3. Servera med bakad potatis, chipotlecrème, Habanero & Tequila Salsa och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben