Krukost med cognac
Serverar:
6 portioner
Tid:
10 minuter
Den här goda osten fixar du snabbt!
Ingredienser
2½ dl kesella 10 %
1½ dl riven västerbottenost
2 tsk hel kummin
Flingsalt
Svartpeppar från kvarn
1 msk cognac
Instruktioner
Blanda kesella och västerbottenost. Rosta kumminfröna i torr stekpanna och stöt dem grovt i mortel. Smaksätt färskosten med kryddor och cognac
Denna goda ost passar utmärkt till spröda knäckebröd.
Servera den till både jul och midsommar.
Liknande recept
Lövbiffsgrönpeppargryta med cognac
4.5
45 min
4
Potatissoppa med "Gourmet Kantarell & Cognac"
4
Russinkaka med cognac
1
Creme caramel med saffran och cognac
1 h
6
Tapenade med cognac
30 min
Hummersoppa á la Lena
4
Leverpastej -Dansk Leverpostej - ”Den lille hüttemeiers Leverpostej”
5
1 h 15 min
5
1
Svartsoppa
8-10
Fiskqueneller Gädda med hummersås
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!