Krusbärskaka
Serverar:
8-10 portioner
Syrlig kaffekaka , går naturligvis bra med andra bär också.
Ingredienser
150 g margarin
1,5 dl socker
2 st ägg
2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Fyllning
3 dl snoppade krusbär
½ dl strösocker
Instruktioner
Rör socker och margarin poröst. Tillsätt, ägg, vetemjöl och bakpulver.
Häll i smord bröad form 1,5 liter Stick ner krusbär och häll över socker.
Grädda 150 grader 50 min.
Liknande recept
Krusbärskaka med kardemummatäcke
4.4
6
Krusbärskaka med chokladglasyr
4
1 h
6-8
4
Krusbärskaka
Mjuk krusbärskaka
1
Krusbärskaka med mandelmassa!
6-8
Krusbärskaka från Olofsbo
8-10
Krusbärskaka med krusbärskompott
1
Knäckig krusbärskaka
12-14
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!