Krusbärskaka
Det är gott att servera den här krusbärskakan lite ljummen.
Ingredienser
1 ½ l krusbär
½ dl socker
Kaksmet
125 g smör
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl socker
1 dl mjölk
Mandelspån
Instruktioner
Ugn 200°
Blanda bär med socker och lägg i en form.
Tärna smöret och rör det med socker, bakpulver och mjöl. Tillsätt mjölken, lite i taget.
Bred smeten över bären. Strö över mandel. Grädda i ca 25 minuter.
Lycka till!
Liknande recept
Krusbärskaka med kardemummatäcke
4.4
6
Krusbärskaka med chokladglasyr
4
1 h
6-8
4
Mjuk krusbärskaka
1
Krusbärskaka med mandelmassa!
6-8
Krusbärskaka
8-10
Krusbärskaka från Olofsbo
8-10
Krusbärskaka med krusbärskompott
1
Knäckig krusbärskaka
12-14
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!