Kryddspäckad fläskytterfilé med hickoryglaze

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Ett experiment som blev lyckat!

Ingredienser

  • 500 g fläskytterfilé
  • 1 ask örtkryddor provencale
  • 1 tub ädelost med whiskeysmak
  • 1 påse hickoryglaze
  • 3 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Smörj en form och lägg i filén. Skär en skåra i fläskytterfilén. Fyll den med örter, ädelost och hackad vitlök. Salta och peppra. Pensla med hickoryglaze och häll sedan det som blir över i formen.
    2. Ställ in i ugnen på 175 grader tills köttet fått temperaturen 68-70 grader (tar ca 25-35 minuter).
    3. Servera med klyftpotatis, sallad och bearnaisesås.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bias78 12 mars 2010

    Jättegott jag fyllde med pressad vitlök och vitlök och ört mjukost samt ost med whiskysmak

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben