Kryddstekta kikärter med spenat

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ett mycket enkelt och gott vegetariskt alternativ.

Ingredienser

  • 1 burk kikärter, kokta, 410 g
  • 2 st rödlökar
  • 1 påse bladspenat, 80 g
  • 1 tsk smör
  • 0,5 tsk mald spiskummin
  • 0,5 tsk mald koriander
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Skölj kikärterna i kallt vatten och låt rinna av. Skala och strimla löken. Skölj och ansa spenaten. Stek kikärterna och lök i smör och kryddor cirka 2 minuter. Häll på grädde och smaka av med lite salt och peppar. Vänd ner spenaten strax före servering, smula över fetaost.
    2. Servera med ris, korianderblad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben