Kryddyoghurt Pannacotta

Serverar: 10 portioner

Gott

Ingredienser

  • 1½ dl vispgrädde
  • 3/4 dl socker
  • 1 kanelstång
  • 1 stjärnanis
  • ½ vaniljstång
  • 2 gelatinblad
  • 3 dl matyoghurt
  • 3 dl lättglögg
  • 3 msk socker
  • 3/4 dl lingon
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädde, socker, kanelstång, anis och urskrapade vaniljfrön i en kastrull. Tag från värmen och låt dra i ca 5 minuter.
    2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Tag upp och smält dom i grädden. Sila blandningen och rör ihop med yoghurten.
    3. Fördela i 10 små glas och kyl i ca 4 timmar. Koka glögg och socker i en kastrull ca 20 minuter. Blanda i lingonen, låt svalna. Fördela på pannacottan, ta lite av lagen med.

    Liknande recept

    5
    4 h 10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben