Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Lätt och smidigt att laga
Hacka löken och stek den tills den blir ljus brun. Hacka kycklingen i små bitar och stek den. krydda kycklingen med peppar,chilikrydda,paprika krydda,curry efter egen smak Ha i matlagnings grädden och låt den koka upp på svag värme häll även i löken. Ha i så mycket chili och paprika cream fresh du vill ha och även chili såsen. Ha sist i två buljong och rör om. Tycker du grytan blir för vattning ha i maizenastärkelse. Om man gillar svamp och paprika så ha i det. Servera med ris och en härlig sallad.
Zinfandel
Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...
Kokosmjölk
Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...
Vardagsmat i lovtider
Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...