Kyckling i ugn

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Lättlagad kyckling som sköter sig själv!

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilè
  • 1 dl barbequesås, knorr
  • 1 dl vitlökssås garlic dinner, knorr
  • 1/2 dl aprikosmamelad
  • 1/2 dl kinesisk soja
  • 1 msk farinsocker
  • 5 dl mellangrädde
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Smöra en form. Lägg i kycklingfilèerna. Blanda resten av ingrediensena i en skål och häll över kycklingen! In i ugnen 200 grader i 60 min! Färdigt!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    AggeWi 29 juli 2010

    Jättegod kycklingrätt. Är fileérna frysta tar det en timme, är de tinade blir det kortare tid i ugnen.

    marn 9 maj 2011

    Jättegott! Såsen är underbar! Har även gjort på fläskfilé. Inte helt fel det heller.

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Mat i backen
    Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben