Kyckling med spenat och ädelost

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Går snabbt att göra och är mycket gott

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 dl köttbuljong
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk soya
  • 50 g färska spenatblad
  • 75 g cocktailtomater
  • 35 g grönmögelost
  • Instruktioner

    Skär kycklingköttet i småbitar. Stek det i smör i omgångar. Salta och peppra. Häll på buljongen och låt grytan sjuda 5 minuter. Rör ner grädde blandat med vetemjöl. Låt sjuda ytterligare 5 minuter. Rör ner soyan. Skölj spenatbladen och rör ner i grytan. Halvera tomaterna och blanda ner dem också.. Smula osten och strö över. Servera med ris, sallad och ärtskott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben