Kycklingcurry med gröna ärtor

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Lätt och smidig maträtt... Tar ca: 15 minuter att göra.

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 4 kycklingfiléer (ca:600g)
  • 1 ½ msk rapsolja
  • 2 tsk curry
  • 1 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • 3 dl frysta ärtor
  • 1 krm salt + 1 krm peppar
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • Instruktioner

    1. Koka riset. Strimla kycklingen i 2 cm tjocka bitar. Hetta upp olja och curry i en stor panna. Stek kycklingbitarna ca: 1 minut på varje sida.
    2. Tillsätt vatten, kycklingfond och ärtor, rör om och låt puttra ca: 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Ta pannan av värmen och rör i yoghurten. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben