Kycklingcurry med gröna ärtor
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Lätt och smidig maträtt... Tar ca: 15 minuter att göra.
Ingredienser
2 dl ris
4 kycklingfiléer (ca:600g)
1 ½ msk rapsolja
2 tsk curry
1 dl vatten
2 msk kycklingfond
3 dl frysta ärtor
1 krm salt + 1 krm peppar
2 dl turkisk yoghurt
Instruktioner
Koka riset. Strimla kycklingen i 2 cm tjocka bitar. Hetta upp olja och curry i en stor panna. Stek kycklingbitarna ca: 1 minut på varje sida.
Tillsätt vatten, kycklingfond och ärtor, rör om och låt puttra ca: 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Ta pannan av värmen och rör i yoghurten. Servera med ris.
Liknande recept
Stuvade Ärtor & Morötter
5
4
Pastasås med ädelost, bacon och ärtor
4
20 min
3-4
2
Kycklingcurry
4
30 min
4
Skinksås med crème fraiche och gröna ärtor
4
Snabb fiskgryta med gröna ärtor
4
4
Spaghetti Papalina - Spaghetti med skinka, ärtor och grädde
20 min
4
Kycklingcurry med kokos
4
Grön kycklingcurry med pistasch och koriander
45 min
4
Indisk kycklingcurry med chapatibröd och kryddigt ris
4.5
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!