Kycklingfilé i cidersås
Serverar:
2-3 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel kycklingrätt
Ingredienser
3 dl päroncider
1 st hönsbuljongtärning
4 st kycklingfiléer
1-2 dl creme fraiche
Instruktioner
Koka upp cider och hönsbuljong.
Lägg ner kycklingfileérna och sjud sakta i 15 minuter. Ta upp filéerna och kontrollera att de är genomkokta.
Koka upp spadet tills hälften återstår Rör ner creme fraichen och smaka av.
Servera kokt ris till.
Liknande recept
Kycklingfilé med zucchini
40 min
2
1
Kokosstekt kycklingfilé
4
35 min
4
1
Kycklingfilé i mangosås.
4.6
4
7
kycklingfile
4
1 h
4
1
Kycklingfilé fylld med mozzarella och salami
4.4
3
5
Kycklingfile i ugn
4
1 h 15 min
4
1
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Kycklingfilé Kerala
5
25 min
4
2
Sötsur kycklingfilé
4.1
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!