Kycklingfilé med chilipesto

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Det här är så gott!!!

Ingredienser

  • 4-6 kycklingfiléer
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  • 1 liten burk soltorkade tomater i örtmarinad (olja)
  • 1 burk gröna oliver (paprikafyllning)
  • 150 g fetaost
  • 1 dl pesto med chili
  • 5 dl mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Bryn kycklingfiléerna runt om i olja. Krydda med salt och peppar. Lägg filéerna i ugnsform. Strimla tomater och skiva oliver. Strö tomater, oliver och smulad fetaost över kycklingen. Blanda pesto och grädde och häll över kycklingen.
    3. Tillaga mitt i ugnen ca 30-40 min tills kycklingen är färdig. Servera med ris.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben