Kycklingfilé med dragonsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och jättegod, populär bland både liten och stor!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Dragonsås
  • 3 dl vispgrädde eller crème fraiche
  • 1/2 gul lök
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Soja
  • 1 1/2 tsk dragon
  • 1 1/2 msk senap
  • 1 dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingfiléerna i smöret till köttsaften är ofärgad. Prova med en sticka. Salta och peppra efter behag.
    2. Dragonsås: Hacka löken och bryn den på svag värme. Slå på vattnet och smula ner buljongtärningen. Tillsätt övriga ingredienser och lät småkoka i 5-10 minuter.
    3. Serveras tillsammans med ris och en grön sallad.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    PethraD 23 oktober 2010

    Jättegott! Kan rekommendera att man äter detta tillsammans med en klicka creme fraiche och sötsursås.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben