Kycklingfilé med fetaoströra

Serverar: 4 portioner

Denna fetaoströra passar till det mesta på sommaren. Prova att ha den som dip före maten med grönsaksstavar till.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk + ½ tsk salt
  • 200 g fetaost
  • 1 knippa dill
  • 8 marinerade soltorkade tomater
  • 2 dl crème fraiche
  • Tillbehör
  • 800 g nykokt färskpotatis
  • Instruktioner

    1. Skär ett snitt längs kycklingfiléerna, men inte helt igenom, och vik ut dem. Pensla med olja. Grilla eller stek filéerna cirka 5 minuter per sida tills de är genomstekta. Krydda med 1 tsk salt.
    2. Mixa fetaosten lite slarvigt med dill och soltorkade tomater. Rör i crème fraiche och smaka av med ½ tsk salt.
    3. Servera kycklingfiléerna med fetaoströran och färskpotatis.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben