Kycklingfilé med granatäppelsås

Serverar: 4 portioner

En läcker rätt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 granatäpple
  • ½ dl svartvinbärsgelé
  • ½ dl portvinsgelé
  • 3 tsk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Ruccolasallad
  • Instruktioner

    1. Banka ut filéerna och grilla i grillpanna eller på utegrillen. Dela äpplet och skrapa ur fröerna. Spara saften. Blanda gelé, senap och saft och sjud på medelvärme 6-7 minuter. Lägg i det mesta av kärnorna och smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg ruccolabladen på ett serveringsfat och kycklingen ovanpå. Häll såsen över och dekorera med resten av äppelkärnorna

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben