Kycklingfilé med grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Gott och väldigt enkelt, eftersom man förbereder det mesta dagen innan.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 110 g smält margarin
  • 4,5 dl grädde
  • 2 msk krossad grönpeppar
  • 3 msk soja
  • 3 msk fransk senap
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka ihop margarin, grädde, grönpeppar, soja, senap och kryddor till en sås. Lägg frysta filéer i en form och häll såsen över. Låt stå i kylskåp över natten. Tillaga i ugn på 200 grader i 40 minuter.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    Millidill 14 november 2008

    Supergott och superenkelt. Ett av mina favoritkycklingrecept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben