Kycklingfilé med parmesanostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Enkel bjudrätt. Blir lite "lättare" med lätt creme fraiche

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 5 dl creme fraiche
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 msk stark söt senap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Salta och peppra kycklingfiléerna. Stek i ugn 225 grader ca 30 minuter eller stek i stekpanna tills de är färdiga. Blanda ihop creme fraiche, parmesanost, senap samt salt och peppar efter smak. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Bred creme fraiche-blandningen över kycklingfiéerna och ställ in i ugnen ca 15 minuter. Färdigt!

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben