Kycklingfilé med skogssvampstuvning

Serverar: 4 portioner

Gott och lättlagat.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 200 g valfri svamp
  • 2 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 tsk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor. Låt eftersteka ca 10 min, gärna under lock.
    2. Skiva under tiden svampen. Fräs den i en klick smör. Pudra på mjölet och häll på grädden. Låt såsen koka ihop ett par minuter och smaka av med soja, salt och peppar.
    3. Servera stuvning och kyckling med pressad potatis. Dekorera med tomatskiva och persiljekvist.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben