Kycklingfiléer med dijonsenap

Serverar: 4 portioner

Snabb och enkel maträtt!

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 4 krm salt
  • 2 krm peppar (kan bytas ut mot ört- och vitlökskrydda)
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 msk dijonsenap
  • 1 1/2 msk soya
  • 1/2 kycklingbuljongtärning (som mosas)
  • 2 tsk potatismjöl
  • Ev persilja
  • Instruktioner

    1. 1. Dela kycklingfiléerna på längden och lägg dem i en smord ungsfast form. 2. Salta och peppra (eller byt ut och strö över med ört- och vitlökskryddan). 3. Vispa ihop mjölk, vispgrädde, soya, kycklingfond, dijonsenap och potatismjöl och häll blandningen över kycklingfiléerna. 4. Koka i ugnen ca 30-35 min i 200 grader. 5. Strö över med ev. persilja.
    2. Om man vill, så kan man också lägga i skivade bananer och ananas samt stekta gula kantareller uppepå kycklingfiléerna, innan man häller blandningen över (nr 3).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben