2 krm peppar (kan bytas ut mot ört- och vitlökskrydda)
1 dl mjölk
2 dl vispgrädde
1 1/2 msk dijonsenap
1 1/2 msk soya
1/2 kycklingbuljongtärning (som mosas)
2 tsk potatismjöl
Ev persilja
Instruktioner
1. Dela kycklingfiléerna på längden och lägg dem i en smord ungsfast form.
2. Salta och peppra (eller byt ut och strö över med ört- och vitlökskryddan).
3. Vispa ihop mjölk, vispgrädde, soya, kycklingfond, dijonsenap och potatismjöl och häll blandningen över kycklingfiléerna.
4. Koka i ugnen ca 30-35 min i 200 grader.
5. Strö över med ev. persilja.
Om man vill, så kan man också lägga i skivade bananer och ananas samt stekta gula kantareller uppepå kycklingfiléerna, innan man häller blandningen över (nr 3).