Serverar: 2-3 portioner
Lättlagat och gott! Färska kantareller kan givetvis ersättas med burk. Om du inte är allt för rädd för kalorier, så är det jättegott med potatisgratäng till.
Skär fileèrna i bitar, ca fyra bitar/filè. Skala och hacka löken. Bryn kycklingen och fräs löken lite lätt. Gör kantarellsåsen efter anvisningen på förpackningen, tillsätt crème fraiche och mjukost. Häll såsblandningen över kyckling och lök. Rensa kantarellerna, fräs dem i smör. Blanda ner kantarellerna i grytan. Krydda med kycklingfond, soja, salt och peppar. Låt grytan puttra på svag värme tills allt är genomvarmt och kycklingköttet färdigt. Strö klippt persilja över innan serveringen.
God och lättlagad. Hade färska kantareller och kycklinglår. Använder inga färdiga såser så den uteslöt jag men följde fö receptet.
Vad brukar du servera till detta? potatis? Ris?
Detta var verkligen gott-Smakade restaurangmat
Underbart god!!
riktigt riktigt gott!!!!!!!!