Kycklinggryta med spenat

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

En favorit!

Ingredienser

  • 6 kycklingfileér
  • 1 pkt creme fraiche paprika/chili
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 1 pkt soltorkade tomater i vitlöksmarinad (t ex ridderheims)
  • salt (efter tycke och smak)
  • citronpeppar (samma här)
  • 1 påse färsk spenat
  • Instruktioner

    Dela kyckligen i smådelar och lägg i en ugnssäker form, salta. Blanda grädde och creme fraiche noga. Häll det över kycklingen. Dela tomaterna och lägg dem på samt en del av marinaden. Krydda med citronpeppar. In i ugnen i 30-40 minuter, 225 grader. På med spenaten. Servera med pasta och grönsallad. Smaklig spis!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben