Kycklinglevermousse - LCHF

Ett enkelt recept för den som gillar leverpastej.

Ingredienser

  • 400 g kycklinglever
  • Smör att steka i
  • 2 cl konjak att flambera levern i
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk timjan
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Stek kycklinglevern i rikligt med smör tills den är väl genomstekt. Krydda med salt och peppar och tillsätt timjan. Flambera levern i konjak. Men se till att fläkten är avstängd!
    2. Mixa den genomstekta levern tillsammans med grädde och ev lite extra smör. Häll smeten i en form som går att täcka med lock. Smeten blir lös men stelnar i kylskåpet.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben