Kycklingpanna

Serverar: 4 portioner

Snabblagat och gott!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer , ca 500 g
  • 1 purjolök
  • matfett
  • 310 g Arla kökets pepparrotspanna
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i strimlor och purolöken i skivor.
    2. Stek först kycklingen i ca 3 min. Rör ner purjolöken.
    3. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och koka ca 2 min.
    4. Servera med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    vilan 18 juni 2010

    Hej. Låter gott men överst så står det "310 g Arla kökets pepparrotspanna" och i beskrivningen så står det "Tillsätt grädden och smakpastan". Vilket är vad? Är det samma saker eller...??

    jonasC 14 november 2010

    otroligt gott och enkelt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben