Kycklingpanna med kasslermums

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ljuvlig och tacksam helgrätt! Variant på min andra fyllda kyckling.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 1 burk soltorkade tomater
  • 1 hönsbuljong
  • Ca 300 g kassler
  • 6 dl matlagningsgrädde
  • Ca 2 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • Ca 3 dl riven parmesanost
  • 2 dl hackad basilika
  • 1 dl hackad oregano
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ rödlök
  • Instruktioner

    1. Hacka kassler, lök, paprika, tomater och örter och lägg dessa i en ugnsfast form. Hyvla över osten och smula över buljongtärningen.
    2. Gör redning av mjöl och grädde och häll över detta tillsammans med resten av vätskan i den ugnsfasta formen.
    3. Stek saltade och pepprade kycklingfiléer i smör. Lägg dessa över blandningen i den ugnsfasta formen. In med allt i ugnen på 200 grader i ca 25 min.
    4. Servera till ris och grönsallad med ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben