Min goda kycklingsallad som jag alltid gör när det är varmt
Ingredienser
3 kycklingfiléer
2 st hönsbuljongtärningar
Salt
Svartpepparkorn
1 gul lök
Salladsblad
1 rödlök
Ffärsk annanas
Vattenmelon
Honungsmelon
Jordgubbar
Tomater
Gurka
Kiwi
Instruktioner
- Koka kycklingfiléerna i vatten med kycklingbuljongtärningarna, lök och svartpeppar i ca 20 minuter. Låt svalna i buljongen, gärna tills nästa dag.
- Lägg upp salladsblad runt om ett stort fat.
Skiva kycklingfiléerna och lägg dom i mitten
Hacka rödlök och lägg ovanpå filéerna.
- Garnera sedan med dom skivade frukterna runt om.
Kokt nypotatis och en kall sås är gott till.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...