Kycklingsallad

Serverar: 4 portioner

Min goda kycklingsallad som jag alltid gör när det är varmt

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 2 st hönsbuljongtärningar
  • Salt
  • Svartpepparkorn
  • 1 gul lök
  • Salladsblad
  • 1 rödlök
  • Ffärsk annanas
  • Vattenmelon
  • Honungsmelon
  • Jordgubbar
  • Tomater
  • Gurka
  • Kiwi
  • Instruktioner

    1. Koka kycklingfiléerna i vatten med kycklingbuljongtärningarna, lök och svartpeppar i ca 20 minuter. Låt svalna i buljongen, gärna tills nästa dag.
    2. Lägg upp salladsblad runt om ett stort fat. Skiva kycklingfiléerna och lägg dom i mitten Hacka rödlök och lägg ovanpå filéerna.
    3. Garnera sedan med dom skivade frukterna runt om. Kokt nypotatis och en kall sås är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben