Kycklingsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Sååååå god.....................

Ingredienser

  • 2 Kycklingfiléer
  • 2 Röda paprikor
  • 1 Purjolök
  • Salt
  • Cayennpeppar
  • 2 kycklingbuljong tärningar
  • 1 Grönsaksbuljongtärning
  • 1 burk Matlagnings youghurt
  • 2 msk Vetemjöl
  • 8 dl Vatten
  • 50 g Äggnudlar
  • Instruktioner

    Srtimla kycklingen + Grönsakerna stek upp det. Salta och peppra. Lägg över i kastrull, lägg i buljongtärningarna, häll på vattnet, låt koka upp. Lägg i nudlarna, koka enligt förpackningen. Rör ut vetemjölet med youghurten, koka utterligare 3 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (9)

    Jomari 5 mars 2008

    Detta var jättegott... men jag hade nog lite för mycket cayennepeppar i för det blev lite starkt, tyckte både jag o barnen.

    maiden2020 7 juli 2008

    Otroligt god soppa!! Jag la till lite strimlade morötter för extra matig soppa, familjen älskade den!! Mumma!! Å så enkelt att göra, toppen för stressiga kvällar!

    epi 23 september 2008

    Vi prova din soppa i dag. Säger bara härligt mustig krydd stark och det kommer bli fler gånger som den står på bordet. Grabbarna åt som bara den. Fick äta lite med gaffel. Glömde bryta sönder äggnudlarna.

    sahlinsara 13 oktober 2008

    Lätt att göra och mycket god! Uppskattad av min lille son -20 månader. Ersatte 1 paprika med 1 morot samt tog bara 1 kycklingbuljong!

    Semlan 14 oktober 2008

    Hej! På er alla som hat kommenterat min kycklingsoppa vad roligt att höra alla vardags historier. Soliga hälsningar Kristina

    Malinnx 23 oktober 2008

    Tack för bra recept! Kommer jag göra fler ggr! :-)

    Semlan 23 oktober 2008

    Det var roligt att höra att andra tycker om det som man tycker om själv. Mysig bild på dej och din lilla goding............. Hälsningar Kristina

    mammis 12 mars 2009

    Ja det var en jättegod soppa, stark och mustig Aningen för salt bara, så nästa gång jag gör den blir det en kycklingbuljong istället

    fiskar 31 mars 2011

    Jag har prova kycklingsoppan den var jätte god men jag byta ut kyckling buljong mot chicken fond du chef och tog 2dl mer av vatten men behöll resten av receptet som det var.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben