Thai kycklingsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En het härlig kycklingsoppa sitter aldrig fel i höstkylan. Den här går snabbt att göra också!

Ingredienser

  • 3 kycklingfilé(er)
  • 1 påse wokgrönsaker, Thai (500 g)
  • 1 ½ tsk fisksås
  • 1 ½ tsk röd currypasta
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 g risnudlar
  • 1 ½ l hönsbuljong
  • Instruktioner

    Koka nudlarna enligt beskrivning på paketet. Spola dem under kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag. Skär filéerna i strimlor och stek på dem snabbt i lite olja. Koka upp buljongen. Lägg i kycklingstrimlorna och otinade grönsaker. Koka under lock tills allt är precis genomkokt, 3-5 min. Smaka av med sås,currypastan och sambal oeleken. Tillsätt nudlarna och värm soppan. Ett gott nybakt bröd sitter ju aldrig fel till soppan.

    Liknande recept

    3.3
    20 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben