Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Snabb och god
Skär kycklingfilén i små bitar, bryn den i smöret i en gryta. Rör i mjöl och tomatpuré. Tillsätt pressad lime, chilipeppar, vatten och salt, fond och risoni. Låt soppan koka ca 10 minuter. Tillsätt grädde och bladpersilja.
Väldigt god soppa som även gubben min klarade av att göra utan problem =) Färska vitlöksbaguetter passade utmärkt till.
Det var en mycket god och enkel soppa att göra! Jag pressade även ner en klyfta vitlök i och då blev det ännu bättre! Jag håller med att det passar väldigt bra med vitlöksbröd till! //Hillan :o)
Mycket god soppa. Hade ingen grädde hemma så ja rörde ner Bonjour färskost vitlök, och det blev smaskigt:)
Otroligt god!! första gången jag någonsin gör soppa och det är den godaste soppa jag någonsin gjort. Dock krydda jag med lite extra chili, kanon. Tack för ett underbart recept. Klar 5poäng
Har den här goda soppan på spisen för andra gången...trodde att jag hade betygsatt den men tydligen missat. Snabb att göra och matig, risoni är toppen i soppor. Får full pott av mig!
KANON! Den här kommer jag att göra igen. En pressad vitlöksklyfta var absolut inte fel.
mumselimums
Fantastiskt god soppa! jag gjorde dock några ändringar: Tillsatte 2 st små röda lökar + 200 g portabello + 2 st vitlöksklyftor Bytte ut: Grillad kyckling ist för kycklingfilé 1 st färsk chili ist för torkad chilipeppar. Super gott!
Detta var dagens middag tillsammans med nybakta baguetter. Helt okej middag men jag saknade lite grönsaker i soppan så nästa gång lägger jag nog i paprika eller morötter eller färska tomater. Jag ger en 3:a i betyg
Mycket god! Hade ingen chilipeppar så jag tog cayennepeppar istället. Redde av med lite idealmjöl. Mumsfilibabba!!!!