Kycklingsoppa med thaismak

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Riktig snabbt och lättlagat recept.

Ingredienser

  • 1 liter kyckligbuljong
  • 1 burk kokosmjölk, 400 ml
  • 1 påse Tom kha gai-mix (Santa Maria)
  • Ca 300 g kycklingfiléer
  • 1 ask sockerärter
  • 1 ask minimajs
  • 4 salladslökar
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 kruka koriander
  • Instruktioner

    1. Koka först upp buljongen med kokosmjölken och kryddmixen. Strimla kycklingfiléerna och lägg ner dem i buljongen, koka 5 minuter.
    2. Skär sockerärter, babymajs och salladslök i bitar. Lägg ner dem i soppan och koka 1 minut. Lägg sedan ner de halverade tomaterna och koka ytterligare 1 minut. Strö över korianderbladen och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben