Hittade detta receptet på internet och blev förtjust. Blir mycket gott till både nudlar och ris.
Ingredienser
1 st morot
6 st vårlökar
4 st kycklingfiléer
1 msk olja
Salt
1 burk kokosmjölk
2 msk grön currypasta
200 g nudlar
Bladspenat
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och strimla moroten, ansa och strimla vårlökarna och strimla kycklingfiléerna.
Hetta upp oljan i en stekpanna. Stek kycklingen på ej för stark värme, cirka 8-10 minuter, rör om då och då. Blanda i moroten och vårlöken. Smaka av med salt.
Koka upp kokosmjölken i en kastrull och smaka av med currypastan.
Bryt nudlarna i mindre bitar och bred ut dem på ett djupt ugnssäkert fat.
Bred på kyckling- och grönsaksblandningen på nudlarna. Häll på den varma kokosmjölken.
Ställ in fatet i mitten av ugnen och gratinera i cirka 12 minuter. Garnera med bladspenat och koriander.