Kycklingwok med nudlar

Serverar: 4 portioner

Snabb middag med ljuvliga smaker blir det med wok av kycklingfilé och nudlar.

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • ½ spansk peppar, finhackad
  • 1 tsk ingefära, finhackad
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 röd paprika, strimlad
  • 100 g färska champinjoner, skivade
  • 1 röd lök, i tunna klyftor
  • 2-3 port äggnudlar, kokta
  • Sås
  • 1 dl hönsbuljong
  • 2 tsk majsstärkelse
  • 2 tsk Imperial soy, Mrs Cheng
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Garnering
  • Rostade cashewnötter
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i tunna strimlor. Woka dem i het olja i en stekpanna eller wok tillsammans med vitlök, spansk peppar och ingefära.
    2. Tillsätt broccoli, paprika, champinjoner och rödlök. Woka några minuter och blanda sedan samman ingredienserna till såsen och rör ner den i woken. Låt sjuda någon minut. Blanda ner kokta nudlar i woken eller servera dem separat vid sidan om. Smaka av med salt och peppar. Garnera med rostade cashewnötter.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben