Läckraste choklad- och hallontårtan
Serverar:
5-8 portioner
Tid:
50 minuter
En smarrig kaka.
Ingredienser
330 g färdig tårtbotten, alltså ett paket
3.5 dl kesella 10 %
2 msk kakao
0.75 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk konjak
1 dl hallonsylt
6 dl hallon, färska eller frysta
1 tsk florsocker
Instruktioner
Blanda kesella, kakao, florsocker, vaniljsocker och konjak.
Bred hälften av chokladkrämen på en av tårtbottnarna. Lägg en botten ovanpå. Bred på hallonsylten. Lägg på den tredje bottnen. Bred resten av krämen runt om och ovanpå.
Garnera med hallonen. Pudra över lite florsocker.
Liknande recept
Läckra Lingongrytan
4.9
4
8
Choklad- och pekannötbiscotti
5
1 h
40
3
Choklad- och apelsinkaka med kokos
3
1
Choklad- och jordgubbsmuffins
1 h
12
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Choklad- och jordnötsrutor
4
30 min
8
Läcker Räkpaj
4
4-6
Läcker tryffeltårta
15
Små läckra lökpaket
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!