Läckraste choklad- och hallontårtan

Serverar: 5-8 portioner

Tid: 50 minuter

En smarrig kaka.

Ingredienser

  • 330 g färdig tårtbotten, alltså ett paket
  • 3.5 dl kesella 10 %
  • 2 msk kakao
  • 0.75 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk konjak
  • 1 dl hallonsylt
  • 6 dl hallon, färska eller frysta
  • 1 tsk florsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda kesella, kakao, florsocker, vaniljsocker och konjak.
    2. Bred hälften av chokladkrämen på en av tårtbottnarna. Lägg en botten ovanpå. Bred på hallonsylten. Lägg på den tredje bottnen. Bred resten av krämen runt om och ovanpå.
    3. Garnera med hallonen. Pudra över lite florsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben