Lätta maränger

Serverar: 30 portioner

Tid: 50 minuter

Blir alltid lyckade

Ingredienser

  • 1 äggvita
  • 2 1/4 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk hjorthornsalt
  • 1 msk potatismjöl
  • Instruktioner

    Börja med att vispa äggvitan till ett hårt skum. Rör sedan i socker, vaniljsocker och hjorthornsaltet och blanda medpotatismjölet. Klicka ut små klickar i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 40 minuter på 125 grader.

    Liknande recept

    4
    1 h 45 min
    28
    2
    4.7
    1 h 10 min
    4
    9
    4.9
    1 h 10 min
    12
    29

    Kommentarer (1)

    erba 16 augusti 2008

    Vilken temperatur har du i ugnen? Barbro

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben