Laktosfri Omelett

Serverar: 2 portioner

Laktosfri

Ingredienser

  • 8 kokta potatisar
  • 1/2 zucchini
  • 1 lök
  • 1-2 msk rapsolja
  • 6 ägg (eller 12 äggvitor för ett energifattigare alternativ)
  • 1/2 dl laktosfri mjölk
  • 1/2 dl laktosfri keso
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka och dela potatisarna. Skala och hacka zucchini och lök. Fräs alla grönsaker tillsammans med rapsoljan, tills de är mjuka. Salta och peppra.
    2. Vispa samman ägg, laktosfri mjölk, salt och peppar och häll smeten över grönsakerna. Strö över keson och värm på ganska svag värme tills omeletten börjar stelna i kanterna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben