Serverar: 2 portioner
Tid: 40 minuter
God som matbröd
Rör ut jästen i vattnet och arbeta alla ingredienserna till en deg. Låt den jäsa under duk ca 1 timme. Forma två runda limpor av degen. Låt dem jäsa ca 20 minuter på plåt. Grädda bröden i 175 graders ugnsvärme ca 40 minuter. Låt dem sedan kallna under duk.
Svamp
Äntligen är det svamptider! Det är det bästa med att sommaren går m...
Malmöfestival
Av all mat som serveras under Malmöfestivalen har Matklubben hållit...
Tomaträtter
Tomaten är oumbärlig i mitt kök. Man kan göra så mycket med den, to...
Detta bröd är väldigt gott ....tackar för recepet
Det här brödet blev jättegott, det här receptet kommer jag att använda igen!
Ett gott och enkelt bröd man lätt kan vaiera. Jag kokte upp 1½ dl rågkross i vattnet som sedan fick svalna. blev jättegott.