Lasagne med fisk

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

En variant på lätt lasagne.

Ingredienser

  • 12-15 lasagneplattor, helst ägglasagne
  • Ca 400 g fisk (laxtärningar, tonfisk eller dyligt)
  • Ev. räkor
  • Lök
  • 1 burk tomatkross (med vitlök eller utan)
  • 300 g riven ost (låg fetthalt%)
  • 2-4 dl matlagningsgrädde, t.ex. 5-7% fett
  • Kryddor t.ex
  • Citronpeppar
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Bryn fisken och löken. Tillsätt kryddor och till sist tomatkrosset.
    2. Varva sedan fisk, pasta, och ost i en ungsform, ost överst. Häll över matlagningsgrädden.
    3. Sätt in i ugnen, 200 grader, ca 20 minuter (eller se efter på lasagneförpackningen).

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    1
    1 h 45 min
    9
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben