Lasagne med keso

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 50 minuter

Inte så dumt med lite vegetariskt i bland.

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1 bit rotselleri ( 100 g)
  • 1 burk krossade tomater ( 400 g )
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 buljongtärning
  • ½ tsk basilika
  • ½ tsk oregano
  • ½ krm vitpeppar
  • 500 g keso
  • ½ dl mjölk
  • Färska lasagneplattor (Ca 9-10 st)
  • 100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Lök och rotselleri hackas och fräs i margarin. Tillsätt resten och smaka av med kryddorna. Blanda keso och mjölk. Varva i en smord form, tomat sås, plattor och keso... varva och lägg till sist keso. Strö över 100 g riven ost. In i ugn 225 grader ca 30 minuter..
    2. Lycka till.....

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1
    1
    1 h 45 min
    9

    Kommentarer (1)

    Matvagott 26 juli 2009

    Hoppas att det är ok nu.

    Relaterade Artiklar

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vegetarisk lasagne
    Lasagne är en av de rätter som enklast kan göras i vegetariska variant...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben