á la millans fisk, men superenkelt, lax i foliepaket med supergott kryddsmör . GÖr på grill eller i ugn.
Suveränt gott med potatis till o en sallad.
Barnen gillar detta.
Ingredienser
Laxfilé i portionsbitar - folie
Örtkryddor provencale
1 citron, saften av
½ citron, rivet skal
Mjukt smör
Salt
Peppar
Instruktioner
gör i ordning foliepaket
sätt på ugnen eller tänd grillen
i varje foliepaket (lätt smort) läggs en laxfile
toppa med en bit smör blandat av ingred ovan beskrivna
efter 10-20 min är paketet färdigt, beror på temp på laxen, temp på grill etc. Känn efter.
Gjorde ännu enklare idag, lade laxfilébiten på folien, klickade på smör, droppade på citron, hade på ung en tsk eller lite mer av örtkryddor, salt o peppar. Vek ihop folieknytena.
Först bakade jag potatis på plåten i ugn 200 grader i ca 15 min, sen i med laxpaketen, ytterligare 15 min, sen vek vi upp o bara njöt av doften.
Jag kan ju inte gärna betygsätta mitt eget recept men rekommenderar det, det är sååååååååå enkelt och såååååååååå gott.
JennyV23 maj 2010
MMMMMM, detta var smaskigt!!!! Serverade kokt potatis och sparris till, smöret med laxen räcker egentligen men vi hade även creme fraiche Franska örter till!!!!!!
MosterA9 september 2010
Detta var väldans gott. Kommer göra flera gånger. Använde tipset med Creme fraish Franska örter och det passade utmärkt. Tack för receptet.
Gjorde ännu enklare idag, lade laxfilébiten på folien, klickade på smör, droppade på citron, hade på ung en tsk eller lite mer av örtkryddor, salt o peppar. Vek ihop folieknytena. Först bakade jag potatis på plåten i ugn 200 grader i ca 15 min, sen i med laxpaketen, ytterligare 15 min, sen vek vi upp o bara njöt av doften. Jag kan ju inte gärna betygsätta mitt eget recept men rekommenderar det, det är sååååååååå enkelt och såååååååååå gott.
MMMMMM, detta var smaskigt!!!! Serverade kokt potatis och sparris till, smöret med laxen räcker egentligen men vi hade även creme fraiche Franska örter till!!!!!!
Detta var väldans gott. Kommer göra flera gånger. Använde tipset med Creme fraish Franska örter och det passade utmärkt. Tack för receptet.
Oopss, glömde betyg.