Lax med feta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Otroligt god och smidig rätt att laga, både till vardag och till fest.

Ingredienser

  • 4 tinade laxfiléer
  • 3 dl vispgrädde
  • 150 g fetaost i marinad
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Lägg de tinade laxfiléerna i en ugnssäker form och salta lite på dem. Rör ihop grädde, fetaost, pressad vitlök och citronpeppar, häll detta över laxen. Ställ in i ugnen på ca 200 grader i 15-20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Riesling
    Weisser Riesling, Johannisberger, Petit Rhin, Gentil-Aromatique, Rh...

    Apriltävlingen avslutad!
    Det är så kul med alla recept som kommer till oss varje dag! Desto svå...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben