Lax med räkor och löjrom

Serverar: 10 portioner

Festligt med en smörgås.

Ingredienser

  • 5 skivor vitt formbröd + smör
  • 10 salladsblad
  • 10 skivor rökt lax
  • Ca 250 g räkor
  • Peparotvisp
  • ½ hg löjrom
  • 10 dillkvistar
  • 1 citron
  • Instruktioner

    Smöra och kantskär brödskivorna, dela varje skiva i två bitar. Lägg på salladsblad, lax formad till en strut och några räkor. Spritsa på en klick pepparrotsvisp. Stick i dillkvistar och tunna små citronskivor

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Snittar och tilltugg
    Visst är det tråkigt att bara servera nötter till drinken. Här får du...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben